RAHSIA KAABAH
Rahsia kaabah..... 6 rahsia kaabah..tempat tekanan graviti yang tinggi..

1. Kaabah adalah tempat pemusatan tenaga, graviti, zon magnetisme sifar dan tempat yang paling dirahmati. Kawasan Mekah mempunyai graviti paling tinggi dan stabil.


2. Tekanan graviti yang tinggi memberi kesan langsung kepada sistem imun badan untuk bertindak sebagai pertahanan daripada segala serangan penyakit.


3. Graviti tinggi adalah berkumpulnya elektron ion negatif yang tinggi. Pengaruh elektron menyebabkan kekuatan dalaman tubuh menjadi tinggi, penuh bersemangat, tidak putus asa, mahu terus hidup ingin meningkatkan kemajuan diri. Apa yang diniatkan di hati adalah gema yang tidak boleh didengar tetapi boleh dikesan frekuensinya.


4. Tidur secara posisi menghadap Kaabah boleh merangsang otak tengah menjadi sangat aktif hingga ke tulang belakang dan juga boleh menghasilkan sel darah.


5. Allah telah tentukan semua yang ada di alam ini bergerak mengikut lawan jam. Oleh itu pergerakan mengelilingi Kaabah arah lawan jam memberikan tenaga hayat secara semula jadi daripada alam semesta.


6. Peredaran darah atau apa saja di dalam tubuh manusia mengikut lawan jam. Mengelilingi Kaabah mengikut lawan jam akan meningkatkan peredaran darah dan menambahkan tenaga.  Orang yang berada di Mekah sentiasa bertenaga, sihat dan panjang umur insya Allah.

No comments :

Post a Comment